RSS

Speelstraat op ’t Roth bezorgt kinderen de tijd van hun leven.

20 aug

Men kan sinds een aantal jaren een speelstraat te Hoeilaart inrichten. Een speelstraat is een straat die tijdelijk en tijdens bepaalde uren autoluw gemaakt wordt, om er te kunnen spelen.
Gezien er in de wijk ’t Roth nogal wat jonge gezinnen wonen, leek mij de inrichting van een speelstraat een uitgelezen kans om de kinderen en ouders van de wijk ’t Roth met elkaar in contact te brengen.
Het goede weer was vorige week alom van de partij en de kinderen genoten volop van hun speelstraat. Een feestdag zorgde voor een eerste hoogtepunt. De kinderen uit de wijk zakten talrijk af naar de speelstraat voor een namiddagje ravotten. Ze vermaakten zich alsof het een lieve deugd was onder het goedkeurend en toeziend oog van de aanwezige enthousiaste ouders. Op vrijdag hebben we het weekend op een schitterende manier ingezet door de organisatie van een overheerlijke barbecue. We mogen besluiten dat kinderen en ouders deze speelstraat konden smaken. Tot slot, dank aan de meter en peter van de speelstraat om alles in goede banen geleid te hebben!

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 20 augustus 2012 in Geen categorie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: