RSS

Bedankt voor jullie steun en vertrouwen!

16 okt

De kaarten zijn geschud. De verkiezingen hebben voor ons jammer genoeg niet het verhoopte resultaat opgeleverd. Over mijn persoonlijk resultaat ben ik nog best tevreden: een vooruitgang van 62% t.o.v. mijn aantal voorkeurstemmen in 2006. Ik durf daaruit af te leiden dat mijn constructieve bijdrage aan het beleid hierin een rol heeft gespeeld.
De kiezer heeft duidelijk zijn voorkeur uitgesproken voor Open VLD Hoeilaart en meer bepaald voor onze huidige Burgemeester. Als gemeente- en OCMW-raadslid hou ik er dan ook aan om Tim en zijn ploeg van harte te feliciteren met dit uitmuntend resultaat!
Ik hoop dat de ervaring die de huidige bewindsploeg heeft opgedaan alsook het leergeld dat in sommige dossiers is betaald, in de volgende legislatuur kan omgezet worden in een beter, doordachter en participerend beleid voor onze dorpsgenoten. Er ligt trouwens in de komende jaren nog veel werk op de plank. Een aangepaste en kwaliteitsvolle sportinfrastructuur, gericht onderhoud van onze voet- en fietspaden, de heraanleg van het gemeenteplein, de vernieuwing van het jeugdcentrum, een greep uit de grote uitdagingen die in nauw overleg en met kennis van zaken dienen aangepakt te worden.
Succes aan de vernieuwde bestuursploeg en ondertussen zal ik niet op mijn lauweren blijven rusten en daar waar kan het beleid op een constructieve manier bijsturen!

217X bedankt voor jullie steun en vertrouwen!

Youri Vandervaeren
Gemeente- en OCMW-raadslid, CD&V Hoeilaart

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 16 oktober 2012 in Politiek

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: