RSS

Ijver CD&V Hoeilaart werpt stilaan haar vruchten in het OCMW af!

24 mrt

Op de OCMW-raad van 17 maart 2014 werden de laatste lastenboeken eindelijk goedgekeurd. In het totaal dienden 12 percelen gegund te worden voor de levering van goederen en diensten voor het dienstjaar 2014 aan het OCMW. Vier Hoeilaartse handelaars trokken aan het langste eind! De onverdroten inzet van CD&V Hoeilaart voor onze handelaars begint ook hier stilaan haar vruchten af te werpen.

OCMW Hoeilaart

De OCMW-fractie, bij monde van Marie-Paul Bockstal en Youri Vandervaeren, is ervan overtuigd dat onze lokale handelaars zich ook door hun persoonlijke dienstverlening weten te onderscheiden. Daarom ijveren we er als fractie voor dat er in de lastenboeken ook voldoende aandacht aan kwaliteit en dienstverlening zou worden geschonken. Wanneer we evolueren naar een beter evenwicht, dan kan dit op termijn resulteren in een toenemend aantal lokale handelaars die aan het OCMW mogen leveren.

CD&V Hoeilaart draagt alle lokale handelaars een warm hart toe en zal er dan ook over waken dat bij de toekenning van de volgende lastenboeken naar een geoptimaliseerd puntensysteem kan worden overgegaan. We kijken alvast reikhalzend uit naar mogelijks initiatieven van de meerderheidsfractie in dit dossier.

Namens de CD&V-fractie in de OCMW-raad,
Marie-Paul Bockstal, Youri Vandervaeren

Webstek: http://hoeilaart.cdenv.be
E-mail: info@hoeilaart.cdenv.be

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 24 maart 2014 in Politiek

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: