RSS

Het Hele Dorp 2010: start websitespel

15 mrt

Beste Internauten,

Vandaag doe ik mijn intrede op het net via mijn eigen blog. Vier jaar geleden leverde ik mijn eerste bijdrage tot het Internet door de lancering van een eigen website (www.vandervaeren.be). Deze website dient trouwens aan een grondige update onderworpen te worden.

Ik stel mij doorheen de verschillende berichtjes die ik hier zal posten verder voor. Vandaag vindt de start van het websitespel van Het Hele Dorp plaats (www.hetheledorp.be). Net als vorig jaar valt ons de eer te beurt het geluid te raden. Gezien dit geen gemakkelijke opgave zal zijn vrees ik dat we een hulplijn zullen moeten inroepen. Vanavond zetten we alvast alle bakens bij en hopen we het websitespel zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. De finaledag is voorzien op zondag 18 mei waarbij elke vereniging een activiteit in elkaar steekt die de andere verenigingen dan moet uitvoeren. Hopelijk kan onze wijk ’t Roth haar prestatie van vorig jaar verbeteren en enkele plaatsen in de rangschikking opschuiven.

Onlangs werd de grondlegger van het spelgebeuren Het Hele Dorp, Roger Demaerschalk, hiervoor nog bekroond met de Hoeilaarste Parel. De Hoeilaartse parel huldigt elke twee jaar een persoon en een vereniging die zich in de loop der jaren opmerkelijk verdienstelijk hebben gemaakt op cultureel en/of sociocultureel vlak binnen en/of buiten de gemeente.

Tot hier voor vandaag, hasta la vista!
 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 15 maart 2010 in Vrije tijd

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: